Fabrizio Romano: ‘PSV dicht bij transfer’

Foto: Fabrizio Romano: ‘PSV dicht bij transfer’

Eerder vandaag werd Xavi Simons (Paris Saint-Germain) opeens gelinkt aan een overstap naar PSV en volgens Fabrizio Romano is dit zéér concreet. De doorgaans betrouwbare ‘transfergoeroe‘ stelt zelfs dat de onderhandelingen de ‘final stages‘ bereikt hebben.

De Telegraaf meldde eerder vandaag: “PSV is nadrukkelijk in de markt voor Xavi Simons. De Eindhovenaren hebben zich al enige tijd geleden gemeld voor de creatieve aanvallende middenvelder, melden bronnen rond de speler. Simons, een zoon van oud-prof Regillio Simons, heeft een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en kan daardoor transfervrij vastgelegd worden.”

Uitleenbeurt

Volgens Romano ligt de zaak net iets anders. Simons zou namelijk een langetermijncontract gaan ondertekenen in het Parc des Princes, met de verzekering dat hij een jaartje uitgeleend wordt. En dan komt het Philips Stadion om de hoek kijken als bestemming…

Rik Elfrink, de PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, schrijft op Twitter: “Bevestiging van Fabrizio Romano: PSV werkt inderdaad hard aan de komst van Xavi Simons. Hij is dichtbij contractverlenging bij PSG en kan dan uitgeleend worden aan PSV. Kijken of het snel rondkomt.”

In het voorbije voetbaljaar maakte Simons vooral indruk voor PSG in de Youth League. Daar was hij goed voor vier doelpunten en zes assists in zeven wedstrijden. Bij de hoofdmacht fungeerde hij zo nu en dan als invaller.

TIP: Verdien 3.25 keer je inleg als PSV volgend seizoen kampioen wordt!

Goede transfer?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
217+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie