‘Feyenoord en Lyon richting Malacia-akkoord, vervanging op losse schroeven’

Foto: ‘Feyenoord en Lyon richting Malacia-akkoord, vervanging op losse schroeven’

Tyrell Malacia lijkt bezig aan zijn laatste weken als Feyenoorder. De zelf opgeleide linksback maakte afgelopen seizoen grote indruk in de vijftig (!) wedstrijden die hij speelde. Naast de prestaties in de Eredivisie en de Conference League kon Malacia óók nog een paar interlands bijschrijven. 

Dat leidde er toe dat er inmiddels flink wat interesse is voor de verdediger. Manchester United lijkt vooral op de achtergrond bezig met de komst van de Feyenoorder, maar Olympique Lyon is al weken aan het onderhandelen met Feyenoord. Volgens Martijn Krabbedam van VI wordt daar ook progressie geboekt. 

De clubwatcher denkt zelfs dat Malacia er niet bij is op het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk. “Feyenoord en Olympique Lyon naderen elkaar in de vraagprijs voor de linksback”, stelt Krabbendam, die ook stelt dat Feyenoord zo’n veertig procent van de transfersom kan herinvesteren in de spelersgroep. 

Daley Sinkgraven (Bayer Leverkusen) en vooral Ian Maatsen (Chelsea) zijn in beeld als vervanger voor Malacia. Laatstgenoemde heeft al een persoonlijk akkoord met de Rotterdammers, maar het lukt FEyenoord op dit moment nog niet om een akkoord met Chelsea te bereiken over een (huur)transfer. 

Volgens Krabbedam zoekt Feyenoord bewust naar spelers met Eredivisie-ervaring. ““Zodat met de ontwikkeling ook de transferwaarde stijgt en de club niet alleen deze window goed zaken zal kunnen doen”, stelt de clubwatcher. 

TIP: Wint Feyenoord de Eredivisie? Pak 9x je inzet!

Gaat dit goed komen?

  • Ja
  • Nee
322+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie