Van Beukering werkt tegenwoordig bij stripclub: ‘Mijn mooiste club’

Foto: Van Beukering werkt tegenwoordig bij stripclub: ‘Mijn mooiste club’

Johnny van Beukering werkte als voetballer voor veel mooie clubs, waaronder Feyenoord en NEC, maar vandaag de dag verdient hij zijn brood bij ‘de mooiste club van allemaal’: een stripclub. Aldaar is de voormalig aanvaller nu portier.

Nadat Van Beukering door blessureleed op zijn 28ste moest stoppen als voetballer, belandde hij in een zwart gat. “Ik ging van het paradijs naar de hel. Mensen hebben geen idee van hoe diep ik heb gezeten. Alles was ik kwijt, echt alles. We moesten met het gezin leven van vijftig euro per week.”

‘Van paradijs naar de hel’

Vier jaar lang zat Van Beukering in de schuldsanering, toch deed hij ook nog vrijwilligerswerk in Velp. “Stond ik daar bij de kerk of voor de moskee voedselpakketten van de Voedselbank weg te geven. Voedselpakketten die mijn gezin en ik eigenlijk zélf nodig hadden, omdat we niets in huis hadden. Nou, geloof me, dat doet wel iets met je”, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

“Laat het een waarschuwing zijn voor andere voetballers die van plan zijn een buitenlands avontuur aan te gaan in een bijzonder land. Denk om je centen, weet waaraan je begint, kom niet voor verrassingen te staan.” Zo werd Van Beukering vaker niet dan wél uitbetaald aan het einde van de maand, bij zijn clubs op Indonesië. Tegenwoordig staat Van Beukering aan de deur bij Club De Nacht, in Tilburg. “Prachtig werk. Urenlang tieten kijken, wie wil dat nou niet!? Dit is met afstand de mooiste club waarvoor ik ooit heb gewerkt.”

TIP: Pak de welkomstbonus van €250 en waag je gok via Circus!

Van Beukering is een cultheld

  • Eens
  • Dat niet
61+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie