‘Feyenoord verpest miljoenentransfer’

Foto: ‘Feyenoord verpest miljoenentransfer’

Feyenoorder Tyrell Malacia wordt te pas en te onpas in verband gebracht met een vertrek uit De Kuip, maar zijn toekomst ligt mogelijk niet bij Olympique Lyon. De Fransen hebben namelijk alle moeite van de wereld om aan de eisen van de Rotterdammers te voldoen.

Volgens de Franse website Foot01 heeft de club van oefenmeester Peter Bosz maximaal tien miljoen euro over voor de linksback, inclusief bonussen. Feyenoord zou echter vele malen meer vragen, waardoor de deal lijkt te gaan klappen. De titel van het artikel van het bovengenoemde medium laat ook weinig aan de verbeelding over: ‘Malacia zegt ja tegen Lyon, Feyenoord verpest alles’.

De Fransen claimen dus dat de vleugelverdediger zelf een transfer naar het Parc Olympique Lyonnais wel ziet zitten. Feyenoord zou echter de grote spelbreker zijn.

Ferland Mendy

Royston Drenthe liet zich onlangs positief uit over zijn ‘opvolger’: “De volgende stap gaat heel bepalend zijn om een nog betere linksback te worden dan hij eigenlijk al is, want hij is al een fantastische linksback. Hij kan makkelijk vergeleken worden met een linksback als Ferland Mendy bij Real Madrid. Hij moet alleen nog getoetst worden wanneer een wedstrijd ineens een andere wending krijgt, bijvoorbeeld op het hoogste niveau. Hij is bijna daar om zich te meten met dat soort gasten. Daar heb je de juiste stap voor nodig.”

Feyenoord houdt in ieder geval rekening met een vertrek van Malacia, tegen de hoofdprijs dus. De Rotterdammers hebben Daley Sinkgraven (Bayer Leverkusen) op de korrel als vervanger, maar ook Ian Maatsen (Chelsea) is in beeld in de havenstad.

TIP: Verdien 1.65 keer je inleg als Nashville SC van Sporting KC wint!

Terecht dat Feyenoord veel vraagt?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
364+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie