Brobbey hint op Ajax-transfer: ‘In de voorbereiding wil ik er staan’

Foto: Brobbey hint op Ajax-transfer: ‘In de voorbereiding wil ik er staan’

Het is nog niet duidelijk of Brian Brobbey komend seizoen voor Ajax speelt, maar de aanvaller wil niets liever dan ook volgend seizoen in Amsterdam spelen. Op de achtergrond zouden beide clubs in onderhandeling zijn over een transfer, maar RB Leipzig wil een flinke vergoeding van pakweg vijftien miljoen euro ontvangen voor de spits.

De spits, die een goede tweede seizoenshelft achter de rug heeft bij Ajax, speelt deze week zijn interlands bij Jong Oranje in plaats van het grote Oranje. Toch laat Brobbey in gesprek met het Algemeen Dagblad weten dat hij ook voor het WK in Qatar nog in beeld is bij bondscoach Louis van Gaal. “Hij zei dat ik goed bezig ben en dat als ik mijn best blijf doen, mijn kans zeker gaat komen.”

Snel akkoord tussen Ajax en Leipzig

Brobbey hoopt daarnaast dat Ajax en Leipzig snel tot een akkoord kunnen komen, want de aanvaller wil niets liever dan terug naar Amsterdam. “Contact met Leipzig is er wel. Ik heb gezegd dat ik het liefst bij Ajax blijf. Dat begrepen ze. Ze zeiden dat ze daarvoor openstonden, maar dat ik eerst met Ajax moest praten en niet voor niets terug kan.” De aanvaller geeft verder te kennen de huidige stand van zaken niet te kennen. “Ik denk dat ze bezig zijn, maar verder hoor ik niks. Het liefst meld ik me in de voorbereiding meteen bij Ajax. Ik weet alleen niet of het lukt, maar ik hoop en ik denk van wel.”

TIP: Scoren Wales en Nederland drie doelpunten of meer? De odd is 2.85!

Moet Ajax Brobbey zo snel mogelijk terughalen?

  • Ja
  • Nee
199+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie