‘Meer dan dozijn clubs strijden om Feyenoorder’

Foto: ‘Meer dan dozijn clubs strijden om Feyenoorder’

Feyenoord gaat proberen de leegloop deze zomer te beperken tot twee basisspelers. Eén van hen wordt vrijwel zeker Tyrell Malacia, want er is bijzonder veel interesse in de linksback. Dat schrijft ook De Telegraaf vanochtend.

In de krant lezen we: “De vraag is niet langer of Tyrell Malacia een transfer maakt, maar wanneer. De linksback van de Conference League-finalist en Oranje staat bij meer dan een dozijn clubs op de verlanglijst, maar bij Feyenoord is nog geen officieel bod uitgebracht.”

“Erik ten Hag heeft Malacia ook op zijn lijst staan bij Manchester United, maar op Old Trafford hebben een spits en middenvelders prioriteit. Malacia moet meer dan twintig miljoen euro gaan kosten”, weet het medium. Daarmee zou het transferrecord van Dirk Kuyt aan diggelen geslagen worden. Naast United wordt ook Olympique Lyon in één adem genoemd met de Oranje-international.

Keerzijde van Feyenoord-medaille

Ook mede-Feyenoorders als Luis Sinisterra, Marcos Senesi en Orkün Kökçü zijn erg gewild,  mede dankzij een imposante Europese run in het afgelopen seizoen. Clubwatcher Martijn Krabbendam van VI tipte Malacia onlangs al: “Hij moet eigenlijk wachten op Manchester United. Die club is weliswaar concreet, maar heeft nu nog twee linksbacks (Luke Shaw en Alex Telles, red.)..”

TIP: Een doelpunt van Malacia tegen België levert 13 keer je inleg op!

Is Man United een goede stap voor Malacia?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
213+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie