‘Mané komt met belangrijk nieuws na CL-finale’

Foto: ‘Mané komt met belangrijk nieuws na CL-finale’

Liverpool was zaterdagavond veruit de betere ploeg, maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in Real Madrid tijdens de finale van de Champions League. Achteraf was de teleurstelling dan ook groot in het kamp van The Reds. Zo ook bij Sadio Mané, die mogelijk zijn laatste duel heeft gespeeld bij Liverpool. 

De winnaar van de Africa Cup is nog altijd een van de vedetten van de ploeg. Met 23 goals en vijf assists had hij de voorbije maanden opnieuw een aanzienlijk aandeel in de behaalde successen. Ook zaterdag was de aanvaller weer behoorlijk dreigend. Maar Mané gaat zijn laatste contractjaar in op Anfield. Wanneer de overeenkomst niet verlengd wordt, is Liverpool genoodzaakt om hem in de volgende mercato te verkopen om een transfervrij vertrek te voorkomen. 

En een aantal ploegen hopen te kunnen profiteren van dat scenario. Zo werd vorige week bekend dat Bayern München nadrukkelijk interesse toont. Door het mogelijke vertrek van Serge Gnabry en Robert Lewandowski wil Der Rekordmeister zich verzekeren van extra aanvallende vuurkracht en Mané voldoet perfect aan het gezochte profiel en zou een prioriteit zijn. 

Vertrek nadert

Op sociale media doen ondertussen geruchten de ronde dat hij vlak na de finale zijn vertrek zou hebben aangekondigd aan zijn ploegmaats en medewerkers van de club. Al werd die berichtgeving vooralsnog niet bevestigd. In ieder geval wou Mané naar de pers toe niet dieper ingaan op zijn toekomst. In de komende dagen zal hij allicht weer samenzitten met het Liverpool-bestuur, maar zondagnamiddag volgt eerst nog een huldiging in Liverpool. Ondertussen volgt Bayern de ontwikkelingen op de voet.

TIP: Inzetten op internationale topduels doe je bij Circus! Pak nu €250 welkomstbonus!

Logisch vertrek?

  • Ja, toch wel
  • Nee, kan beter bij Liverpool blijven
214+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie