‘Saaie transferzomer voor Feyenoord’

Foto: ‘Saaie transferzomer voor Feyenoord’

Feyenoord gaat volgens Valentijn Driessen geen interessante transferzomer tegemoet. De Rotterdammers zullen alles op alles moeten zetten om spelers zoals Tyrell Malacia, Orkun Kökçü en Luis Sinisterra voor de club te behouden en ondertussen ook nog de selectie versterken. Dat wordt een lastig verhaal, denkt Driessen. 

Volgens de chef-sport van De Telegraaf kunnen Ajax en PSV los op de transfermarkt, maar geldt dat dus niet voor Feyenoord. “Die zijn al blij als ze Cyriel Dessers kunnen betalen. Daar zijn ze druk mee bezig en dat zal ook wel lukken, maar dan hoef je van Feyenoord natuurlijk niet zo heel veel te verwachten. Ze hebben zich in de winterstop natuurlijk ook al versterkt met bijvoorbeeld die Walenberg (Walemark, red.).”

Feyenoord 

Niet alleen de Zweedse buitenspeler moet volgend jaar gaan leveren. Dat geldt ook voor een andere speler die afgelopen winterstop naar Rotterdam kwam. “Sandler? Ja, die kan wel aardig voetballen, maar tegen PSV waren natuurlijk nog maar zijn eerste speelminuten, hé.” 

Over coach Slot is Driessen een stuk positiever: “Het gaat natuurlijk ook om de ommekeer die Slot daar heeft bewerkstelligd en de manier van voetballen. Dat vind ik ook heel belangrijk voor een trainer. Kan het elftal de visie van de trainer vertalen naar het veld?” Dat is bij Slot het geval geweest, zegt de chef-voetbal. ”De manier van spelen is natuurlijk het tegenovergestelde dan waar ze voor stonden onder Dick Advocaat.”

Daar is Mike Verweij het niet helemaal mee eens. “Wat mij betreft zijn dat twee coaches. Slot en Erik ten Hag. Eerstgenoemde haalt de Europese finale, maar de coach van het jaar bepaal je meestal op de Eredivisie. En daar staat hij gewoon elf punten achter Ajax.”

TIP: Pak 1.48x je inzet als Feyenoord van FC Twente wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Wie is trainer van het jaar?

  • Arne Slot
  • Erik ten Hag
303+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie