Ten Hag: “Interesse United en werkzaamheden bij Ajax goed kunnen scheiden”

Foto: Ten Hag: “Interesse United en werkzaamheden bij Ajax goed kunnen scheiden”

Ondanks de onderhandelingen met Manchester United heeft Ajax nooit minder aandacht gekregen van Erik ten Hag. De trainer was geen moment bang dat de interesse van de Engelse grootmacht invloed zou hebben in Amsterdam.

Eind april kwam de bevestiging dat Ten Hag naar Old Trafford zou vertrekken, maar de weken daarvoor gonsde het al van de geruchten. “Veel was al uitgelekt en de vragen bleven komen. We hebben het gewoon naar buiten gebracht toen alles rond was. In de eerste weken, toen de buitenwereld er lucht van kreeg, was er ook echt nog geen akkoord, terwijl velen er wel van uitgingen dat het rond was”, liet hij weten aan Voetbal International.

Ajax was nog volop verwikkeld in de titelrace met PSV en speelde ook nog de bekerfinale. Woensdagavond werd het landskampioenschap ook daadwerkelijk binnen gehaald. “Maar ik heb de interesse van Manchester United en mijn werkzaamheden bij Ajax goed kunnen scheiden”, benadrukt Ten Hag.

“Volledig gefocust op Ajax”

“Ajax is nooit tekortgekomen, tot en met de laatste dag niet. Alle aandacht die de club nodig had en heeft, heeft zij gekregen. Mijn spelersgroep heeft er nooit iets van gemerkt toen het speelde. Ik had de dingen altijd goed voorbereid en was volledig gefocust op Ajax.”

In Manchester krijgt Ten Hag te maken met een pittige opdracht. United draait wederom een moeizaam seizoen en pakte al vijf jaar geen prijzen meer.”Het voelt als een uitdaging om de club weer terug op het goede spoor van winnen te zetten. De mogelijkheden zijn er, ook financieel. Als je dan ook nog eens een goed gevoel krijgt bij de mensen die daar zijn, dan klopt het plaatje en dan zijn de factoren aanwezig om deze stap te zetten.”

TIP: 1.45x je inzet als Ajax wint bij Vitesse! Pak nu €250 bonus op Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Kon dit goed samen?

  • Jawel hoor
  • Nee, alle focus moest op Ajax
34+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie