‘Droomtransfer voor oud-Ajacied dankzij Mazraoui’

Foto: ‘Droomtransfer voor oud-Ajacied dankzij Mazraoui’

Ajax-middenvelder Ryan Gravenberch komt dit seizoen niet meer in actie. Zijn periode in Amsterdam is daarmee mogelijk ten einde, maar de transfer naar Bayern München is na wekenlang onderhandelen nog altijd niet rond.

In de podcast Bayern Insider van BILD-journalist Christian Falk spreekt Mike Verweij zich uit over de kwestie Gravenberch. “Bayern wil nog steeds niet betalen wat Ajax voor hem vraagt. Bayern heeft zeventien miljoen euro plus zes miljoen aan bonussen geboden, maar Ajax wil dertig miljoen”, aldus de journalist van De Telegraaf.

Verweij stelt dat er water bij de wijn nodig is. “Ik denk dat als Bayern het bod iets ophoogt, dat er een akkoord zal worden bereikt. Een persoonlijk akkoord met Gravenberch zal het probleem niet zijn. Hij wil heel graag in de Bundesliga spelen, dus ik denk dat hij uiteindelijk naar Bayern vertrekt.”

Gravenberch heeft in Amsterdam een contract tot de zomer van 2023. De middenvelder heeft aangegeven niet te willen verlengen bij Ajax, waardoor de club deze zomer tot actie over moet gaan om nog een mooie transfersom aan hem te verdienen.

UPDATE 6/5

Het feit dat Noussair Mazraoui heeft gekozen voor Bayern München, kan wel eens heel goed uitpakken voor voormalig Ajacied Rasmus Kristensen. Hij gold namelijk als plan-b achter Mazraoui bij Borussia Dortmun; nu de Marokkaan voor Bayern gaat, gaat BVB volgens de BILD voor Kristensen. De Deen is dit seizoen een sterkhouder van de Oostenrijkse kampioen RB Salzburg en zou zelf wel heil zien in een transfer naar het SIgnal Iduna Park.

TIP: Eindigt Greuther Fürth-Dortmund gelijk? Win 6.10 keer je inleg!

Kristensen is goed genoeg voor niveau Dortmund

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
26+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie