Slot stelt Feyenoorders gerust: “Geen averij”

Foto: Slot stelt Feyenoorders gerust: “Geen averij”

Feyenoord-trainer Arne Slot is zeer tevreden na de uitoverwinning op Fortuna Sittard (1-3). Volgens de oefenmeester is het duel op alle fronten zo verlopen als gehoopt.

“Drie punten en geen averij, prima”, vertelt Slot voor de camera van ESPN. Met het oog op de return tegen Olympique Marseille kon de oefenmeester diverse spelers tijdens de tweede helft rust gunnen. “We wisten al dat Orkun Kökcü en Luis Sinisterra niet langer dan een uur zouden spelen, Guus Til komt terug van een blessure, Marco Senesi moesten we op het einde wisselen en aan Cyriel Dessers kon je wel zien dat de energie eruit was.”

Slot vond Feyenoord in de eerste helft goed spelen. “Zeventig minuten lang heb ik het gevoel gehad dat het niet fout kon gaan, alleen hadden we wel op een ruimere voorsprong moeten staan. In de kleedkamer waren de spelers tevreden met hoe ze hadden gespeeld, maar ik merkte te weinig de frustratie dat het slechts 0-2 stond. Uiteindelijk komen we zelfs nog goed weg. Maar ik vind dat we vooral in de eerste helft ongelooflijk goed hebben gespeeld.”

Dessers

Ook Dessers werd voortijdig afgelost. Deze week zijn de Feyenoord-supporters een inzamelingsactie begonnen om de spits definitief te kunnen behouden. Slot moet lachen: “Ik heb mijn portemonnee nog niet getrokken, hoewel ik heel tevreden ben over Cyriel. Maar ik ben over heel veel spelers heel tevreden, dus Feyenoord doet er goed aan om ook naar andere contracten te kijken, haha.”

TIP: Wint Feyenoord in Marseille? Win drie keer je inleg bij Circus!

Gaat Feyenoord de finale van de Conference League bereiken?

  • Ja
  • Nee
106+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie