‘Di Maria ziet eerste aanbieding verschijnen’

Foto: ‘Di Maria ziet eerste aanbieding verschijnen’

Als Angel Di Maria hetzelfde parcours volgt als een goede fles wijn, dan heeft hij nog enkele mooie jaren in zich. En daar hoopt Juventus stiekem op. De Bianconeri is bereid de Argentijnse vleugelspeler een interessant contract aan te bieden. 

Di María gaat Paris Saint-Germain sowieso verlaten komende zomer. Zijn contract in Parijs loopt af en dat gaat niet meer verlengd worden. Een van de clubs die hem voor volgend jaar wil inlijven is Juventus. 

Volgens Goal heeft De Oude Dame al contact opgenomen met zijn zaakwaarnemers. Een riant contract voor één jaar, met nog een extra jaar als optie werd voorgeschoteld aan de Argentijn. Di Maria geef eerder al aan om ergens voor twee jaar te willen tekenen. De flankspeler wil graag wat continuïteit voor zijn gezin. In die optiek is zijn oude club Benfica een betere optie. 

Juve helpen aan assists

Afgelopen seizoen verliep moeizaam voor Ángel Di María. Al had dat vooral te maken met zijn landgenoot Lionel Messi, die op dezelfde positie word uitgespeeld. Ondanks het feit dat Di Maria niet veel minuten heeft genoten, blijkt uit de statistieken van de Argentijn dat hij nog wel een goede aangever is. Di Maria was dit seizoen goed voor zeven assists, en dat is de reden waarom Juventus hem er graag bij wil. Daar ontbrak het dit seizoen aan een goede toevoer voor spitsen Dusan Vlahovic en Álvaro Morata.

TIP: Een goal van Di Maria komend weekend is goed voor de quotering van 4.05. Pak daarnaast €250 bonus bij Circus!

Kan Di Maria nog van veel waarde zijn voor Juve?

  • Ja
  • Nee
65+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie