‘PSV raakt Sangaré deze zomer kwijt’

Foto: ‘PSV raakt Sangaré deze zomer kwijt’

Ibrahim Sangaré is bezig aan een sterk seizoen bij PSV. De Ivoriaans international was al een kei in het defensieve aspect van het voetbal, maar liet zich dit seizoen ook in offensief gebied vaker gelden. Die tweedeling in zijn spel is opgevallen tijdens de Euorpa Conference League. 

De tegenstander van PSV in de kwartfinale van dat toernooi, Leicester City, heeft volgens The Sun interesse getoond in Sangaré. De Engelse middenmoter ziet in de Ivoriaans international een goede versterking voor het middenveld. 

PSV

Bij Leicester moet Sangaré Youri Tielemans opvolgen, die door zijn sterke spel de afgelopen seizoenen deze zomer een stap hogerop wil gaan maken. Daarnaast valt middenvelder Boubakary Soumaré tegen, waardoor er nóg meer behoefte ontstaat aan een sterke middenvelder die ook daadwerkelijk iets met een bal kan. 

Zo’n speler heeft Sangaré dit seizoen bewezen te zijn. Voor PSV kan dit ook een mooi verhaal worden. De Eindhovenaren betaalden vorig seizoen negen miljoen euro om de verdedigende middenvelder over te nemen van Toulouse. Leiester City zou volgens The Sun 35 miljoen euro willen betalen om het contract van de Ivoriaans international af te kopen. 

Ibrahim Sangaré

Sangaré heeft nog een contract tot de zomer van 2025. In combinatie met een geschatte transferwaarde van 16 miljoen euro kan een afkoopsom aankomende zomer hoog uitvallen. Of de 24-jarige middenvelder ook open staat voor een vertrek naar de Premier League-middenmoot, is niet bekend. 

TIP: Bij CIrcus pak je 19x je inzet als Willem II van PSV wint! Vergeet jouw €250 welkomstbonus ook niet!

Maakt Sangaré transfer deze zomer?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
172+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie