‘PSV vol vertrouwen tegen Leicester City’

Foto: ‘PSV vol vertrouwen tegen Leicester City’

Donderdagavond wacht er een belangrijke wedstrijd voor PSV. De Eindhovenaren speelden de eerste kwartfinalewedstrijd tegen Leicester City met 0-0 gelijk. In eigen huis heeft het daardoor nog alle kansen om door te gaan naar de halve finale van de Conference League. 

Nu de stadions weer vol zitten, kan dat een mooie sfeer in het Philips Stadion opleveren. PSV-trainer Roger Schmidt denkt dat de steun van het publiek een belangrijke factor zal zijn aanstaande donderdag. “De Europese thuiswedstrijden van dit seizoen zijn telkens weer uitgedraaid op prachtige avonden. We kijken er als team erg naar uit om gedragen te worden door de massale steun van onze fans”, zegt de trainer in het Algemeen Dagblad.

PSV 

De eerste wedstrijd eindigde dus doelpuntloos. In Eindhoven verwacht Schmidt een open wedstrijd. “Zodra er een doelpunt valt, kan een van de twee teams zich niet langer verschuilen. Onze organisatie zal op orde moeten zijn”, stelt de coach.  

De Eindhovenaren zullen wel één keer moeten socren om door te bekeren in de Conference League. “Daarnaast moeten onze aanvallende kwaliteiten morgen de doorslag geven. We speelden dit seizoen al meer dan vijftig wedstrijden. Aan ervaring geen gebrek dus.”

Roger Schimdt

Door een blessure van Olivier Boscagli kan Schmidt niet zijn favoriete elftal opstellen. Dat vind de Duister jammer, maar het zou een resultaat niet in de weg mogen staan. “Het liefst bereid ik me met mijn sterkst mogelijke selectie voor op deze wedstrijden. Het mag echter nooit een excuus zijn. Een belangrijke kracht van ons is de breedte van de selectie.”

Wint PSV van Leicester? Dan win jij 1.95x je inzet!

Maakt PSV een kans?

  • Ja, zeker!
  • Nee, denk het niet
  • Ik moet het nog zien
103+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie