‘Oneerlijke behandeling Feyenoorder door Slot’

Foto: ‘Oneerlijke behandeling Feyenoorder door Slot’

Feyenoord speelde gisteren met 3-3 gelijk tegen Slavia Praag. Trainer Arne Slot zorgde in zijn basisformatie voor een verrassing door Bryan Linssen plots in de punt op te stellen in plaats van Cyriel Dessers. Dat terwijl laatstgenoemde een dag ervoor nog naast Slot bij de persconferentie zat.

“Hij voelde zich duidelijk in zijn hemd gezet”, reageert ESPN-analist Kenneth Perez na beelden van een mokkende Dessers te hebben gezien. “Het is ook raar van Arne Slot dat hij hem meeneemt. Hij twijfelt waarschijnlijk nog over die positie, dus dan neem je toch iemand anders mee?”

Dessers speelde – en scoorde – de laatste weken juist zo veel. “Zes wedstrijden met vier goals, vier assists en het laten zien van goede dingen die ik niet had verwacht”, zegt Perez. “Dan wordt hij op een halve wedstrijd tegen Willem II, waar hij iets minder speelt, eruit gehaald. Een speler krijgt dan ook de indruk dat hij écht niet heel even iets minder mag zijn.”

Van Hooijdonk eens

Pierre van Hooijdonk sluit zich er bij aan. “Dit heeft deze jongen niet verdiend. Dessers heeft altijd klaar gestaan dit seizoen en nu komt hij er toch weer naast te staan op een moment waar we allemaal dachten dat hij gewoon in de spits zou spelen. Jij denkt toch niet dat Slot pas na die persconferentie heeft besloten om Linssen op te stellen? Slot is op weinig rare dingen te betrappen, maar dit had hij echt beter moeten afhandelen.”

Scoort Dessers tegen Heracles? De odd is 2.20!

Zou jij Linssen ook opgesteld hebben?

  • Ja
  • Nee
69+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie