‘Beugelsdijk én Oranje-klant betrokken bij illegale goksite’

Foto: ‘Beugelsdijk én Oranje-klant betrokken bij illegale goksite’

In een grootschalig onderzoek naar de illegale gokwebsite Edobet, die volgend justitie werd gehost door de Haagse ‘godfather’ Piet S., zijn ook de namen van Tom Beugelsdijk, Aaron Meijers (beiden Sparta) én Jordy Clasie, AZ, Nederlands elftal) gevallen.

Dat meldt onder meer Voetbal International vandaag. Beugelsdijk en Clasie zijn al een keer eerder in verband gebracht met illegale gokpraktijken. De NOS schreef eind vorig seizoen nog dat het er alles van weg had dat Beugelsdijk een keer bewust geel pakte, tegen PSV. Clasie werd al eens voor twee duels geschorst omwille van illegale gokactiviteiten.

VI schrijft nu: “Beugelsdijk zou zich op 13 april 2017 zelfs ingekocht hebben in het illegale gokbedrijf, na het beëindigen van zijn professionele loopbaan zou hij aandelen van Endobet krijgen. Hetzelfde geldt overigens voor zijn boezemvriend Aaron Meijers, destijds zijn ploeggenoot bij ADO Den Haag en nu bij Sparta Rotterdam. Clasie, die tijdens afgelopen interlandperiode zijn rentree maakte in de selectie van het Nederlands elftal, zou alleen maar gegokt hebben bij Edobet. In januari en februari 2019 maakte hij in totaal liefst 30 duizend euro over.”

Sneijder en Kuyt

Een tijdje terug werden oud-internationals Wesley Sneijder en Dirk Kuyt ook al eens verhoord in het onderzoek naar Edobet.

Op legale wijze een gokje wagen? Dat kan bij bet365!

Keihard aanpakken, deze heren

  • Eens
  • Dat is overdreven
332+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie