‘Drama voor Ajax in titelrace’

Foto: ‘Drama voor Ajax in titelrace’

De kans wordt alsmaar groter dat Erik ten Hag na dit seizoen vertrekt bij Ajax. Clubwatcher Johan Inan van het Algemeen Dagblad heeft het gevoel dat de Tukker zelf graag naar het veel genoemde Manchester United zou willen.

En dat het momenteel zo’n hot topic is kan een negatief effect vormen op de spannende titelrace tegen PSV, vreest Inan. “Ten Hag zal er een bult vragen over krijgen. Hij is zelf het gesprek aangegaan, ik denk ook omdat United erop aandrong.”

“Die willen nu haast maken met de zoektocht naar een trainer. Dan kun je als trainer moeilijk zeggen: ik kan de komende maand even niet, want ik ben in een hevige titelstrijd verwikkeld. Ten Hag ambieert die functie ook, anders ga je niet op gesprek. Het gaat voor afleiding zorgen. Het leidt af van waar je mee bezig wilt zijn: de wedstrijden winnen en zorgen dat je de strijd met PSV zo snel mogelijk naar je hand zet.”

‘Sluier over titelrace Ajax’

“Het kan als een sluier over de titelrace gaan hangen bij Ajax”, denkt Inan, die vermoedt dat Man United niet de enige optie is voor Ten Hag. “Ik sluit ook niet uit dat er over Ten Hag nog meer geruchten naar buiten zullen komen. Ajax heeft daarin een valkuil meer.” Komend weekend spelen de Amsterdammers uit tegen FC Groningen, PSV gaat op bezoek bij FC Twente.

PSV kampioen? Pak vijf keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Ajax kampioen worden?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
735+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie