VI gaat los over ‘ongewenste intimiteit’ Louis van Gaal

Foto: VI gaat los over ‘ongewenste intimiteit’ Louis van Gaal

Een bijzonder ongemakkelijk moment na afloop van Nederland versus Duitsland (1-1). Bondscoach Louis van Gaal komt een dame van de Duitse tv, die hij nog kent van zijn tijd bij Bayern München, tegen. Maar als hij haar een knuffel wil geven, geeft ze geen kik. “Dat is nog niet toegestaan”, doelde Esther Sedlaczek op de coronaregels, waarna Van Gaal dan maar in de armen van Bastian Schweinsteiger besluit te vallen.

Bij Vandaag Inside was het voer om te lachen. Johan Derksen vond het ook wel ‘een beetje gênant  “Maar weet je wat nou zo erg is, Johan?”, zegt René van der Gijp. “Hij doet dat natuurlijk heel vaak. Je merkt ook aan hem dat het hem niks doet. Wij zouden het vervelend vinden als iemand ons negeert, maar hij niet!”

“Hij is het gewend. Het is bij hem altijd ongemakkelijk. Als Schweinsteiger zich ook had weggedraaid, was het klaar geweest. Ze zegt nog net niet: ‘Pleur nou maar op.'” Derksen lacht en noemt het ‘een vorm van ongewenste intimiteit’. “Wie wil nou die Van Gaal om zijn nek hebben dan?”

‘Spectaculaire fascinatie voor zichzelf’

De Suddeutsche Zeitung besteedde ook aandacht aan de bondscoach. ‘Opnieuw werd aangetoond wat er zo fascinerend is aan de trainer Louis van Gaal. Afgezien van zijn spectaculaire fascinatie voor zichzelf: Van Gaal is zeer waarschijnlijk de enige trainer ter wereld die het voor elkaar krijgt om een tegendoelpunt te incasseren en daarmee zijn eigen gelijk bewijst’. “Ze hebben het heel goed samengevat, concludeert Derksen. “Dat is ook nog een kwaliteitskrant in Duitsland!”

Verdien 11 keer je inleg als Duitsland de Nations League wint!

Kon jij genieten van de beelden?

  • Absoluut
  • Nee, genant..
134+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie