‘Ajax strijdt met topclubs om indrukwekkende revelatie’

Foto: ‘Ajax strijdt met topclubs om indrukwekkende revelatie’

Ajax heeft Sergio Gómez nog altijd niet uit het hoofd gezet. De Spaanse linksback van Anderlecht werd de voorbije maanden geregeld gelinkt aan een move naar Amsterdam.

BILD weet dat Ajax nog altijd in de markt is voor de 21-jarige vleugelverdediger. De concurrentie is echter zeer groot te noemen. Chelsea, Manchester United en Internazionale zouden de revelatie van Anderlecht eveneens op het oog hebben. Eerder werd ook al interesse van zijn ex-club FC Barcelona geopperd. Daarnaast meldde de Duitse krant ook vermeende interesse van Leeds United en Olympique Marseille.

Eerste boden

Volgens de berichtgeving zijn de Fransen momenteel het meest concreet en zouden in de winter al een bod hebben neergelegd in Brussel. Het is niet bekend hoe hoog dat precies was, maar de Belgen schoven het resoluut van tafel. Transfermarkt schat de waarde van Gómez in op zo’n negen miljoen euro. De Spanjaard streek afgelopen zomer neer bij Anderlecht, na een mislukt avontuur bij Borussia Dortmund. De Duitse topclub had hem in 2018 weggevist uit de jeugdopleiding van Barça.

Het is afwachten hoe concreet de interesse van Ajax is. Nicolás Tagliafico zal Amsterdam komende zomer zo goed als zeker verlaten, terwijl de jaartjes voor Daley Blind ook beginnen te tellen. Een jonge, talentvolle speler voor op de linksbackpositie lijkt geen overbodige luxe voor de Eredivisie-koploper.

Inzetten op wedstrijden van Anderlecht? Neem een kijkje op bet365!

Een directe versterking voor Ajax?

  • 100%
  • Maar even afwachten…
256+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie