‘Ajax heeft definitieve boodschap voor Tagliafico’

Foto: ‘Ajax heeft definitieve boodschap voor Tagliafico’

Ajax en Nicolás Tagliafico liggen definitief op ramkoers. Volgens Mundo Deportivo lijkt de Amsterdamse club een streep te zetten door diens droomtransfer naar FC Barcelona.

Tagliafico wil niets liever dan Ajax deze winter verruilen voor Barcelona. De linksback weet dat hij als 29-jarige niet meer zoveel grote aanbiedingen tegemoet kan zien. Bovendien is hij zijn basisplaats in Amsterdam afgelopen zomer verloren, waardoor hij heeft aangedrongen op een vertrek. Clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf onthulde onlangs zelfs dat hij ‘boos’ is.

Mundo Deportivo schrijft echter dat Ajax niet wijkt. De clubleiding gunt de loyale Argentijn zijn toptransfer, maar het huidige voorstel van FC Barcelona is als onvoldoende betiteld. De Catalanen willen hem huren en dat terwijl de koploper van de Eredivisie alleen per direct wil cashen. Ook het idee om Alejandro Baldé in de deal te betrekken zou zijn afgewimpeld.

Steun voor Ajax

Ajax-watcher Freek Jansen weet dat Ajax vaak meedenkt met spelers die een volgende stap willen maken. “Maar in dit geval moet je het denk ik niet doen. Hoe vervelend dat ook is voor hem zelf, want hij speelt het hele seizoen al weinig”, zo stelt de VI-journalist in de Pak Schaal Podcast. “Als ze een goed bedrag betalen, dan kan ik het nog wel begrijpen.”

“Maar als het verhuur is in combinatie met een of andere ruildeal, dan moet Ajax daar helemaal niet mee akkoord gaan. Ajax speelt Champions League, Barcelona speelt Europa League. Maar je kunt wel afspraken maken voor volgende zomer. Dat je in de zomer meewerkt aan een transfer. Maar waarom zou je nu iemand verhuren? Daar heb je helemaal niks aan”, aldus Jansen.

Ajax landskampioen? De odd is 1.16!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
951+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie