PSV-pechvogel mist topper tegen Ajax

Foto: PSV-pechvogel mist topper tegen Ajax

PSV moet het morgen tegen Ajax stellen zonder Maximiliano Romero, want de Argentijnse spits is volgens Voetbal International én het Eindhovens Dagblad opnieuw geblesseerd geraakt. Mogelijk ligt de aanvaller er alwéér langere periode uit…

Romero was net weer topfit en begon een weekje geleden zelfs in de basis bij de Eindhovenaren. “Hoe ernstig het is, moet allemaal nog blijken”, aldus het ED. “Berichten dat hij sowieso vijf weken ‘out’ is, worden nog niet bevestigd. Wel lijkt zijn meespelen tegen Ajax op zondag hoe dan ook niet mogelijk en wordt gevreesd voor een langere periode van afwezigheid.”

Het begint een beetje een vicieuze cirkel te worden… “Romero knokt zich na blessures telkens terug en is daarna snel weer uitgeschakeld. Hij is nu al ruim vier jaar contractspeler bij PSV en kwam bij elkaar nog niet tot twee volle wedstrijden in het eerste elftal. Eind 2017 werd hij PSV’er en nu leek hij op punt van doorbreken te staan, maar opnieuw wordt de Argentijn teruggeworpen.”

De Argentijn ligt nog tot medio 2023 vast in het Philips Stadion: “Maar ook dit seizoen kan bij grote problemen voor hem wéér een lastig voetbaljaar worden. Hij was recent nog wel eenmaal belangrijk voor PSV, met een enorm knappe assist in Nijmegen. Tegen NEC stelde hij Carlos Vinícius in staat om te scoren.”

‘Uit bepaald hout gesneden’

Assistent-trainer Boudewijn Zenden van PSV vertelde gisteren aan het NRC over de blessuregevoeligheid van Romero: “Wil je van zulke zware blessures terugkomen, dan moet je uit een bepaald hout gesneden zijn. Ik denk dat hij door de negatieve ervaringen heeft geleerd hard te werken en beter weet wat het inhoudt om prof te zijn. Hij heeft veel kennis over zijn lichaam opgedaan.”

Verdien 3 keer je inleg als Vinícius morgen scoort!

Tegenvaller?

  • Ja…
  • Nee!
374+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie