‘Ajax-heisa is regelrecht belachelijk!’

Foto: ‘Ajax-heisa is regelrecht belachelijk!’

Kenneth Perez snapt niet dat er zoveel te doen is om de terugkeer van Brian Brobbey bij Ajax. De Deense analyticus heeft zich flink geërgerd aan de, wat hem betreft onterechte, mediastorm over de ‘comeback’ van de jonge spits.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

“Er wordt gedaan of dit nog nooit eerder vertoond is in de Eredivisie”, aldus Perez in het programma Voetbalpraat. “Het is gewoon een wisselspeler van Ajax die wisselspeler is geworden bij RB Leipzig en nu weer wissel gaat zitten bij Ajax. En er wordt toch een heisa om gemaakt, god man!”

Sébastien Haller gaat met Ivoorkust naar de Afrika Cup en daarom líjkt Ajax Brobbey goed te kunnen gebruiken… “Die Afrika Cup is maar een maand.” Ook Algemeen Dagblad-journalist Sjoerd Mossou begrijpt de transfer niet helemaal: “Het is wel een rare transfer. Ergens snap ik de heisa wel. Een speler die met zijn volle verstand niet één maar tien keer een contractverlenging weigert… Het is van beide partijen een beetje gek.”

‘Ajax is mijn cluppie’

Brobbey zelf zei onlangs heel blij te zijn met zijn terugkeer: “Het is altijd leuk om mijn familie te zien. Ik heb ze lang niet gezien. Ik was met mijn broer in Leipzig. Hij hield zijn conditie op peil bij een club, dus ik was altijd met hem. Gezellig, maar je ziet je moeder en vader niet zo vaak. Iedereen is nu weer samen. Amsterdam is sowieso mijn thuis en Ajax is ook gewoon mijn cluppie.”

De Leipzig-huurling heeft grote plannen in de Johan Cruijff ArenA: “Ik ben tevreden als we alles winnen wat we kunnen winnen en ik mijn steentje kan bijdragen. Zelfs de Champions League? Alles kan. Het Nederlands elftal zit niet in mijn hoofd, maar het zou mooi zijn.”

Verdien 2.37 je inleg als Ajax de nul houdt tegen FC Utrecht!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Heisa inderdaad belachelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
885+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie