‘Christian Eriksen: duidelijk signaal’

Foto: ‘Christian Eriksen: duidelijk signaal’

Christian Eriksen heeft zijn contract bij Internazionale laten ontbinden en is nu transfervrij. Ondanks zijn hartproblemen én ICD-kastje wil de Deen blijven voetballen, maar hij heeft nog geen nieuwe club gevonden. De aanvallende middenvelder weet echter wat hij wil (én vooral wat hij niet wil).

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

De Telegraaf onthult op maandagochtend: “Volgens Martin Schoots (de zaakwaarnemer van de voetballer, red.) heeft de rust hem goed gedaan, maar werd wel gauw duidelijk dat Eriksen dolgraag verder wil met zijn carrière. Of dat in Engeland, de Duitse Bundesliga, Spanje, Frankrijk of een van de grote clubs in de Nederlandse Eredivisie zal zijn, is nog niet bekend. Voor een terugkeer naar Denemarken is het nog te vroeg. Eriksen ziet fysiek geen enkele reden om met een club op een lager niveau dan voorheen in zee te gaan.”

Doodlopende weg

In de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland (0-1) kreeg Eriksen een hartstilstand, waarna hij gereanimeerd werd. In het ziekenhuis werd er een ICD-kastje bij hem geplaatst, maar dat betekende meteen dat hij niet meer voor Inter uit mocht komen. Daarom werd zijn contract bij de Nerazzurri onlangs dus ontbonden: “Dat had niets met de persoonlijke omstandigheden van Christian te maken. Dit zijn reglementen die al decennialang bestaan en voor iedereen gelden. Daardoor wist ik eigenlijk al een paar dagen na de gebeurtenis op het EK dat Italië een doodlopende weg was en dat we met onze advocaten in Italië moesten gaan praten.”

Schoots besluit: “Christian is ambitieus, hij weet dat hij gezond is. Maar ik vind dat hij degene is die als eerste over zijn ambities moet praten en dat gaat hij heel binnenkort dus ook doen.”

Verdien 1.53 keer je inzet als Inter van Bologna wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Buitenkansje voor Ajax?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
516+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie