Schmidt vertelt waarom we wel wat van PSV mogen verwachten

Foto: Schmidt vertelt waarom we wel wat van PSV mogen verwachten

Na één seizoenshelft gespeelt te hebben staat PSV (toch enigszins verrassend) eerste in de Eredivisie. Met betrekking tot de tweede seizoenshelft zijn de verwachtingen van oefenmeester Roger Schmidt van de Eindhovenaren hooggespannen.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

In een interview met het Eindhovens Dagblad vertelt hij waarom hij wintertransfers ‘niet per se nodig vindt’ én waarom we wel wat van zijn ploeg mogen verwachten: “In januari hopelijk komen alle zes geblesseerde spelers terug, goede krachten voor ons voor de rest van het seizoen. We staan open voor iets speciaals met kwaliteit, als er een gelegenheid is. Maar ons team nu beter maken, is niet zo makkelijk. Wij hoeven namelijk geen gemiddelde spelers. We zijn op dit moment ontspannen en willen onze spelers zo snel mogelijk terugbrengen.”

Gemis Sangaré

Daar staat tegenover dat Ibrahim Sangaré met Ivoorkust naar de Afrika Cup gaat… “Nou, het is niet makkelijk. Het is een van onze absolute sleutelspelers. Hij heeft een geweldige ontwikkeling in het spel met en zonder bal doorgemaakt en is een vaste schakel in ons spel. Hem een op een vervangen is bijna onmogelijk, maar we kunnen het wel. We hebben dat vorig seizoen al een paar keer laten zien, bijvoorbeeld tegen Ajax. Toen speelden we een goede wedstrijd en ik vertrouw ook nu op mijn selectie.”

Op 16 januari hervat PSV de jacht op het kampioenschap met een duel in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegen FC Groningen. Daarna spelen de Eindhovenaren achtereenvolgens tegen Telstar (KNVB Beker), Ajax én AZ.

Verdien 1.36 keer je inleg als PSV van Groningen wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat PSV Sangaré missen?

  • Ja
  • Mwah…
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie