Schmidt heeft duidelijke boodschap: “Op bepaald moment”

Foto: Schmidt heeft duidelijke boodschap: “Op bepaald moment”

Roger Schmidt staat op de shortlist van RB Leipzig om naar Duitsland te komen. De oefenmeester geeft in een interview met ESPN nogmaals aan dat hij voorlopig geen transfer maakt.

Toen de Duitser anderhalf jaar geleden naar Eindhoven kwam, waren de verwachtingen hooggespannen. De hoofdtrainer leek de concurrentiepositie van PSV ten opzichte van Ajax nieuw leven in de blazen en met modern voetbal voor de landstitel te gaan strijden. Waar Ajax vorig seizoen echter de dubbel pakte, ligt de ploeg van Erik ten Hag ook dit seizoen op koers om de landstitel te grijpen.

Ondanks de moeilijkheidsgraad bij PSV ziet Schmidt geen redenen om de club vaarwel te zeggen. “Ik denk dat we een goede relatie hebben: de verantwoordelijken binnen de club en ik als coach. We zijn continu met elkaar in gesprek. Er is geen druk. Beide partijen zijn tevreden met de huidige situatie”, aldus Schmidt.

Focus van Schmidt

De trainer durft nog niets te zeggen over aankomend seizoen. “Op een bepaald moment moeten we het er natuurlijk gaan hebben over volgend seizoen, maar we zijn nu gefocust op morgen en dit seizoen. We zijn nog steeds in de race voor meerdere titels. We hebben er ook al een gewonnen. Maar er zijn er nog een paar meer te behalen.”

Wint PSV van Real Sociedad? Grijp 4.10 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet PSV aankomende zomer afscheid nemen van Schmidt?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
110+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie