‘Van Ajax winnen voor de eer van de club’

Foto: ‘Van Ajax winnen voor de eer van de club’

Ajax speelt morgen in de Vodafone Arena tegen Besiktas, maar dat is eigenlijk al uitgespeeld in Europa. Althans, het gaat bijzonder slecht met de Süper Lig-club en alleen bij een klein wonder kunnen de Turken nog Europa League-voetbal afdwingen.

Een tijdje geleden verloor de club uit Istanbul in de Johan Cruijff ArenA met 2-0 en sindsdien werd er maar twee keer gewonnen, tegenover zes (!) verliespartijen. Trainer Sergen Yalcin wordt geciteerd door Voetbal International: “De resultaten liggen ver beneden de verwachtingen en dat beseffen we ook. De komende wedstrijd wordt moeilijk. Het is een wedstrijd waarin allerlei resultaten uit kunnen komen.”

Als álles goed valt kan Besiktas nog overwinteren, maar Yalcin lijkt daar niet meer in te geloven: “De laatste twee duels in de Champions League zijn voor de eer van de club en de punten voor ons land. Hoe hoger je de doelen stelt, hoe groter de teleurstellingen. Door blessures zijn we in grote problemen gekomen. Maar zo kunnen we niet verder. Een goede wedstrijd en een overwinning zal verlichting brengen.”

Bats is back

Spits Michy Batshuayi had lang te kampen met een hamstringblessure, herstelde daarvan, maar was in het voorbije weekend niet beschikbaar wegens ziekte… Op dinsdag meldde hij zich echter weer op de training: “Misschien kunnen we hem een half uurtje laten spelen, maar hij kan zeker niet beginnen. Hij komt terug van een blessure en we hebben hem komend weekend nodig. We gaan geen risico’s met hem nemen.”

Stunt Besiktas door van Ajax te winnen? De odd is liefst 7.50!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Wint Ajax?

  • Dat lijkt mij wel
  • Nee…
134+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie