“Het zou heel onverstandig van Ten Hag zijn”

Foto: “Het zou heel onverstandig van Ten Hag zijn”

Ajax-trainer Erik ten Hag is een belangrijke kandidaat om de nieuwe manager van Manchester United te worden. Zijn naam valt veelvuldig na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer, maar Johan Derksen vindt dat onverstandig.

“Het zou heel onverstandig van hem zijn om nu naar Manchester te gaan. Welke speler ze daar ook kopen, je hebt geen enkele garantie dat het elftal gaat draaien”, reageert Derksen in Veronica Inside. “Je zit wel met Liverpool, Manchester City en Chelsea, wat elftallen zijn die fantastisch draaien. Dat win je niet zomaar.”

Tegenover ESPN liet Ten Hag zondagavond weten dat zijn hoofd volledig bij Ajax is. Toch wilde hij niet volledig in zijn kaarten laten kijken. “Ik vind het een heel onduidelijk antwoord. Hij kan gewoon zeggen dat het niet aan de orde is of dat je erover na gaat denken als zulke grote clubs bellen. Dat lijkt me heel normaal”, aldus Derksen.

Ambities

Hans Kraay jr. heeft de indruk dat Ten Hag niet zomaar vertrekt bij Ajax. “Het Nederlands elftal wilde hij ook niet. Hij wil met drie-, vier- of vijfhonderd miljoen euro minder dan acht, negen van de Europese topclubs nog één keer iets soortgelijks doen als in 2019. Daar gelooft hij toch nog in.”

De Telegraaf onthulde maandagavond dat Ten Hag dit seizoen niet vertrekt bij Ajax. Pas in de zomer van 2022 wil hij eventueel nadenken over een volgende stap.

Wint United bij Villarreal? De odd bij bet365 is 2.40!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Eens?

  • Ja
  • Nee
60+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie