‘Dirk Kuyt-record eindelijk uit de boeken’

Foto: ‘Dirk Kuyt-record eindelijk uit de boeken’

Bij de Argentijnse tak van het dagblad AS denkt men dat er een Feyenoordrecordtransfer aan zit te komen. Het Italiaanse AS Roma zou Marcos Senesi al in de aankomende winterstop over willen nemen, om oefenmeester José Mourinho wat meer mogelijkheden te geven.

The Special One heeft dit seizoen al meermaals geklaagd over zijn ‘smalle’ selectie. Een maandje geleden zei hij bijvoorbeeld nog: “Ja, ik wil nieuwe spelers, zoals iedereen, maar ik ben geen klootzak. Ik heb respect voor de eigenaren en het bestuur. Ik accepteer de situatie en ik begrijp het.”

De markante Portugees wil onder meer een centrumverdediger aan zijn spelersgroep toevoegen en dat moet dus Senesi worden. De naam van Sven Botman staat nóg hoger op het verlanglijstje van de Romeinen, maar de Nederlander is naar verluidt onbetaalbaar: Lille OSC vraagt ongeveer 40 miljoen euro voor zijn stopper.

Vaarwel, Mr. Duracell

De Feyenoorder kost wel wat minder, de helft om precies te zijn: bij Roma zou men een prijs van twintig miljoen euro verwachten. Overigens heeft de Serie A-topclub wel een opmerkelijke constructie in gedachten, waarbij Senesi in de winterstop op huurbasis overgenomen wordt, met een verplichte optie tot koop van twintig miljoen. Het zou een recordbedrag zijn voor de traditionele Eredivisie-topclub, op dit moment is Dirk Kuyt immers nog de duurste Feyenoorder aller tijden, Mr. Duracell vertrok in 2006 voor achttien miljoen euro naar Liverpool.

Eindigt AS Roma dit seizoen in de top drie van de Serie A? Pak 8 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Moet Feyenoord dit doen?

  • Ja
  • Nee
837+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie