Slot spreekt lof uit: “Heel verstandig en goed”

Foto: Slot spreekt lof uit: “Heel verstandig en goed”

Feyenoord-trainer Arne Slot denkt zondagmiddag een beroep te kunnen doen op Justin Bijlow. De doelman was deze week niet fit en besloot daarom het beslissende WK-kwalificatieduel met Noorwegen over te slaan.

Bijlow haakte maandagavond af voor het duel van een dag later. Een zware blessure betrof het niet. “De verwachting is eigenlijk dat hij zondag wel gaat redden. Maar goed, hij moet morgen (zaterdag, red.) die test nog wel doorkomen”, zo oordeelde Slot vrijdagmiddag op de persconferentie

Lof voor Bijlow en Oranje

 Zonder de Feyenoord-doelman won Nederland met 2-0 van Noorwegen, waardoor het WK-ticket een feit werd. Slot is lovend over de manier waarop Bijlow en de Oranje-staf dit hebben opgelost. “Ik was er niet bij, maar op zich vind ik het normaal, zeker in een groep die goed in elkaar zit, dat je gewoon open en eerlijk communiceert over hoe je je voelt.”

“En ik denk dat Justin dat heel verstandig en goed gedaan heeft. Dan is het de rol van de speler en de trainer om te kijken hoe je daarmee omgaat”, aldus Slot. Zijn Feyenoord neemt het zondag in de eigen Kuip op tegen hekkensluiter PEC Zwolle.

Tegen Noorwegen stond Jasper Cillessen onder de lat bij Oranje. De strijd onder de lat ligt nog open richting het WK van 2022 in Qatar.

Maakt Feyenoord minimaal vier goals tegen PEC? Win 3.25 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Eens?

  • Ja
  • Nee
47+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie