“Afhaken Bijlow is goed voor Feyenoord”

Foto: “Afhaken Bijlow is goed voor Feyenoord”

Justin Bijlow ontbrak dinsdagavond in de cruciale WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen (2-0 zege). De nummer één van Nederland haakte op de valreep af met een blessure.

“Maar geblesseerd is een sterk aangezet woord, hij was gewoon niet helemaal fit”, zo reageert Dennis van Eersel in de nieuwe Feyenoord-podcast van RTV Rijnmond. “Voor hem is het wel heel vervelend. Hij mist een belangrijke interland en is nog niet onbetwist eerste keeper van Oranje. Dan is je fitheid essentieel om die plek vast te houden.”

Clubwatcher Sinclair Bischop vindt het vooral slim dat Bijlow afhaakt bij Oranje. “Komend jaar heeft hij weer lang de kans om zichzelf te laten zien. Dit is slim van hem, maar ook goed voor Feyenoord. Er breekt nu een belangrijk blok aan waarin we gaan zien of Feyenoord daadwerkelijk lang mee kan gaan doen met Ajax en PSV.”

Lege stadions

Bijlow hoopt dit weekend alweer in actie te komen tegen PEC Zwolle. Dat zal moeten gebeuren in een lege Kuip, tot afgrijzen van Bischop. “Ik had gehoopt dat we eindelijk van dat schrikbeeld af waren. Het is helemaal niets, niemand vindt het leuk. Voetbal is gemaakt voor het publiek. In heel Europa hebben we publiek, maar in Nederland krijgen we het niet voor elkaar.”

Van Eersel haakt in: “Wat heel erg raar blijft: het is niet eens een OMT-advies geweest. Uit allerlei onderzoeken blijkt dat stadions geen besmettingshaarden zijn. Ik heb er erg veel moeite mee.”

Houdt Feyenoord de nul tegen PEC? De odd is 1.80 bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Eens?

  • Ja
  • Nee
118+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie