‘PSV vreesde voor fataal ongeluk Ihattaren’

Foto: ‘PSV vreesde voor fataal ongeluk Ihattaren’

Mohamed Ihattaren heeft voor grote paniek gezorgd binnen PSV. De Eindhovense club was in zijn laatste periode zelfs bang voor een ernstig ongeluk, zo weet Voetbal International.

Het weekblad schreef deze week een analyse over de kwestie Ihattaren. Clubwatcher Marco Timmer weet: “Waarom het – volgens mij – ineens zo misging: PSV is een jaar, anderhalf jaar bezig geweest om het contract van Ihattaren te verlengen. Hij was het pareltje, de volgende die voor heel veel geld verkocht zou worden.”

PSV weigerde echter om het aanbod nogmaals te verhogen. “Vanaf dat moment is hij gaan muiten.” Dat had grote consequenties, zo weet Timmer. “Bij PSV maakten ze zich zorgen dat hij een keer een fataal ongeluk zou veroorzaken. Hij is een paar keer van de weg geplukt met 180, 190 kilometer per uur.”

Incident na incident

Daar voegt Timmer aan toe: “Hij belde in de kleedkamer, ging ongeoorloofd zaalvoetballen… En hij liep in zijn vrije tijd een spierblessure op, zei vervolgens dat het was gebeurd bij een personal trainer, maar PSV deed navraag en toen bleek dat hij al anderhalve maand niet langsgekomen was. Dat soort dingen.”

Ihattaren werd op 31 augustus door PSV aan Juventus verkocht. De club uit Turijn verhuurde hem meteen aan Sampdoria, maar ook daar zit men met de handen in het haar. Zonder contact met de club uit Genua verblijft hij op dit moment in Nederland.

PSV landskampioen? Win 2.75 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Heeft PSV er alles aan gedaan?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
486+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie