Ten Hag verklaart Ajax-zeperd: “Onvoldoende”

Foto: Ten Hag verklaart Ajax-zeperd: “Onvoldoende”

Erik ten Hag is niet tevreden na het 0-0 gelijkspel tegen zijn oude club Go Ahead Eagles. Voor de tweede speelronde op rij bleef een duel van de Amsterdammers doelpuntloos en dat bevalt de trainer niet.

Wedden op het volgende duel van Ajax? Zet je geld in bij bet365!

“Je moet investeren en daar gaan waar het pijn doet”, oordeelde Ten Hag na afloop voor de camera van de NOS. “Je moet offerings-lopen maken, om daarna weer terug te zakken, zodat je ruimtes gaat creëren waar je maatje van kan profiteren. Dat deden we onvoldoende. We moeten vooral ook met elkaar bezig zijn.”

Kansen

Ajax had moeite om de muur van de bezoekers te breken, maar toch ontstonden er genoeg mogelijkheden. “De kansen kwamen er uiteindelijk wel en dan moeten ze binnen. Ik heb drie, vier honderd procent kansen gezien. Van spelers van onze kwaliteiten gaan die binnen als ze gefocust zijn.”

Ten Hag zag de Deventenaren zelfs een paar keer gevaarlijk worden, maar doelman Remko Pasveer bleef alert. “Daarvoor staat hij er natuurlijk ook. Dat deed hij deze keer ook weer uitstekend. Hij krijgt steeds beter door wat het inhoudt om keeper van Ajax te zijn. Daar zijn we blij mee, maar we verliezen punten die we nodig hebben in de race om het kampioenschap.”

Ajax is nog steeds koploper in de Eredivisie. Wel is PSV in punten gelijk gekomen, waar Feyenoord op dit moment zelfs minder verliespunten heeft. De titelstrijd blijft daarmee helemaal open.

Eens?

  • Ja
  • Nee
340+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie