‘Megatalent Ajax lost eindelijk zijn belofte in’

Foto: ‘Megatalent Ajax lost eindelijk zijn belofte in’

Hij staat eigenlijk al jarenlang bekend als misschien wel het grootste talent van Ajax, maar over zijn gedrag waren nogal wat vraagtekens. In de afgelopen weken snoert Naci Ünüvar de critici hun mond en werkt hij richting een serieuze kans in de hoofdmacht.

Gokken op goals van Ünüvar? Dat kan, bij bet365!

Gisteren was Ünüvar nog goed voor een doelpunt in de 1-2 zege met Jong Ajax op VVV-Venlo, in de Keuken Kampioen Divisie. Daarmee kwam zijn totaal op acht goals en vijf assists dit seizoen. Enkel Robert Mühren (FC Volendam, zeventien) en Thijs Dallinga (Excelsior, vijftien) waren nóg vaker direct betrokken bij een goal in de KKD dit voetbaljaar.

Ünüvar, die op vijftienjarige leeftijd al de jongste doelpuntenmaker ooit in de UEFA Youth League werd, speelde in de jeugdopleiding in één team met onder meer Jurrien Timber, Sven Botman, Mitchel Bakker, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Noa Lang, Brian Brobbey en Sergiño Dest. Het lijkt inmiddels een kwestie van tijd voor ook Ünüvar het op het hoogste niveau mag gaan laten zien.

Snel naar Ajax 1?

Zelf zei de technicus al in De Telegraaf: “Ik probeer gewoon plezier te hebben op het veld en daar was dit een mooi voorbeeld van. Er is natuurlijk veel gezegd en geschreven vorig seizoen. Dat heeft me mentaal sterker gemaakt. Ik vind dat ik sinds januari al een stijgende lijn te pakken heb. Dat zag je ook terug in het aantal doelpunten (zes, red.) vorig seizoen na de winterstop. Dat heb ik gelukkig kunnen doorzetten. Het is aan mij de taak om met mijn prestaties bij Jong Ajax op de deur te blijven kloppen.”

Een greep uit de reacties:

Unuvar gaat de wereldtop halen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Dat niet
549+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie