”Eén van de besten’ dreigt Bayern gratis te verlaten’

Foto: ”Eén van de besten’ dreigt Bayern gratis te verlaten’

Bayern München draait ook dit seizoen weer als een tierelier. De grootmacht uit Beieren is dan ook weer de grote titelfavoriet, maar toch speelt er achter de schermen wel het nodige. Zo lijkt Kingsley Coman transfervrij op weg naar de uitgang.

Gaat Coman Bayern München dit weekend aan de zege helpen? Voorspel de uitslag via bet365 en ontvang €100 bonus!

Volgens de Bild aast Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Coman, op een vechtscheiding en gratis vertrek van zijn cliënt, wiens contract na dit seizoen afloopt. Coman verdient momenteel acht miljoen euro per jaar, maar zou een enorme verhoging eisen nu zijn kompaan Leroy Sané meer dan twee keer zoveel verdient in de Allianz Arena.

Coman, die zijn jeugd genoot bij Paris Saint-Germain en via Juventus bij Bayern belandde, was tot dusver al goed voor 42 goals en 51 assists in 207 officiële optredens voor de Rekordmeister. Coach Julian Nagelsmann hoopt dan ook met heel zijn hart dat de dribbelkont toch nog gaat verlengen. “Ik heb vaak benadrukt dat King een geweldig persoon is met wie ik echt graag werk. Ik denk dat hij een van de beste vleugelspelers van de wereld is wanneer hij fit is. Ik zou nog vele jaren met hem willen samenwerken.”

Destination: Liverpool?

Net als Bild verwacht ook de Duitse tak van Sky echter dat dat níét gaat gebeuren, en dat Coman in de zomer van 2022 gratis de deur achter zich dichttrekt in Duitsland. Onder meer Liverpool FC wordt genoemd als potentiële nieuwe werkgever van de 25-jarige international.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Coman is een van de beste aanvallers van de wereld

  • Eens
  • Oneens
189+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie