PSV geeft veelzeggend Ihattaren-signaal af

Foto: PSV geeft veelzeggend Ihattaren-signaal af

PSV zit in zijn maag met Mohamed Ihattaren, die tot medio 2022 vastligt in het Philips Stadion en daarom gratis en voor niets dreigt te vertrekken. Daarom zullen de Eindhovenaren zich ‘niet keihard’ opstellen richting geïnteresseerde clubs.

Het Algemeen Dagblad schrijft op zaterdagochtend over de situatie van de jongeling: “Het is een alledaagse zakelijke benadering in de voetballerij. Loopt een contract nog maar een jaar, dan gaat de transferprijs van een speler stilaan fors omlaag. Over iets meer dan vijf maanden mag Ihattaren namelijk al met clubs gaan praten over een contract vanaf seizoen 2022/2023, waarbij PSV geen transfervergoeding meer kan vragen. Een winterse transfer in januari 2022 is zonder nieuw contract in theorie nog wel mogelijk, maar daar zal PSV geen hele hoge prijs mee kunnen bedingen.”

Dat scenario wil PSV koste wat kost voorkomen: “En daarom wordt de komende weken bekeken of Ihattaren naar een nieuwe club kan. Lukt dat voor 1 september niet, dan wordt opnieuw gekeken of hij langer wil blijven.”

Het AD onthult het standpunt van PSV: “PSV zal zich in het geval van interesse niet keihard opstellen en Ihattaren bij een redelijk bod vrijgeleide geven. Als het bedrag de club niet helemaal aanstaat, zal een hoog doorverkooppercentage worden bedongen om toch grip op zijn transferrechten te houden bij een goede herstart bij een nieuwe club.”

Logisch standpunt?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
605+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie