‘Knallende ruzie nodig voor sensatietransfer Ajax’

Foto: ‘Knallende ruzie nodig voor sensatietransfer Ajax’

Er is behoorlijk veel te doen om de aanstaande transfervrije overstap van Brian Brobbey van Ajax naar RB Leipzig. Oefenmeester Erik ten Hag heeft nu al een paar keer gehint dat de jonge spits eigenlijk in de Johan Cruijff ArenA wil blijven.

Toen hij een contract in Leipzig ondertekende was Julian Nagelsmann (de kroonprins van het Duitse trainersgilde) daar nog de baas, maar deze coach vertrekt naar Bayern München. Toch heeft men in de Red Bull Arena nog geen signalen van onvrede ontvangen uit het kamp van Brobbey.

RB Leipzig is eigenlijk ook helemaal niet bereid om de international van Jong Oranje meteen weer aan Ajax te verkopen, maar dat kan veranderen als Brobbey de boel op stelten zet bij de nummer twee van de Bundesliga. Volgens de Duitse media is het een vereiste dat Brobbey de knuppel in het hoenderhok gooit, want anders zal zijn nieuwe club toenaderingspogingen van directeur voetbalzaken Marc Overmars zonder pardon afwijzen.

Het is de vraag of de jonge spits hiertoe bereid is, want volgens BILD staat hij al in contact met Leipzig en horen de Duitsers niets dan positieve geluiden… Ten Hag zei onlangs: “Ik weet dat Overmars daarmee bezig is. Maar ik weet echt niet of het mogelijk is om hem terug te kopen. Ik weet ook nog niet hoe Brobbey daar precies instaat. Hij is daar zelf nog niet heel uitgesproken over geweest. Maar dat snap ik ook wel. Hij heeft daar nog niet eens een wedstrijd gespeeld.”

Onmogelijk?

  • Inderdaad
  • Nee
1612+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie