Telegraaf: België beraamt overval op Oranje

Foto: Telegraaf: België beraamt overval op Oranje

Pascal Struijk timmert dit seizoen hard aan de weg bij Leeds United en de verdediger heeft onlangs een belletje gekregen van bondscoach Roberto Martínez van België, weet De Telegraaf te melden. Hij heeft echter een voorkeur voor het Nederlands elftal.

De bovengenoemde krant onthult op dinsdag: “Roberto Martinez, bondscoach van de Rode Duivels, voerde een telefoongesprek met Pascal Struijk (21), de verdediger van Leeds United, die de Belgische én Nederlandse nationaliteit heeft en daardoor kan kiezen tussen beide nationale elftallen. In Zeist zullen de alarmbellen rinkelen.”

Men vervolgt: “Dat de Belgen een visje naar de in België geboren Nederlander uitgooien, is overigens volstrekt legaal én logisch. De meest ervaren verdedigers in de Belgische nationale ploeg lopen op hun laatste benen en Struijk maakt in de Premier League een komeetachtige ontwikkeling door.” Tim Vrouwe, de zaakwaarnemer van de Leeds-speler, reageert: “Het klopt dat de bondscoach van België contact met Pascal heeft opgenomen. De inhoud blijft tussen de heer Martinez en Pascal.”

De Telegraaf sluit af: “Het is mede door eerdere interviews van Struijk geen geheim dat zijn voorkeur uitgaat naar Oranje. Ingewijden melden echter dat hij zeer vereerd is door de Belgische belangstelling en hij een keuze voor de Belgen allerminst uitsluit als hij niets vanuit Zeist hoort.”

Moet De Boer hem óók bellen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
253+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie