De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: toppers alom!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: toppers alom!

Het weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd om te genieten. Zoals gebruikelijk zetten we ook deze week weer de beste uitzendingen van het voetbalweekend op het rijtje. Zowel op zaterdag als zondag zijn er topwedstrijden te zien en dus zetten wij waar en wanneer je ze kunt zien op een rij!



Zaterdag 21 november



Het internationale voetbal zit er weer op, het Nederlands elftal heeft rust en dus gaat de competitiestrijd weer verder. Zowel in Nederland, als in het buitenland komt de competitie weer op gang. Waar de Eredivisie als een ware diesel nog even op gang moet komen, trapt het buitenland gelijk af met een scala aan toffe wedstrijden.



Een greep uit de leukste uitzendingen in de Eredivisie van 21 november hieronder: 


18.45 uur op FOX Sports 2: Willem II – VVV-Venlo, 20.00 uur op FOX Sports 1: FC Groningen – Vitesse, 21.00 uur op FOX Sports 2: PEC Zwolle – FC Utrecht


In ons kikkerlandje staan halverwege november een aantal wedstrijden op de planning tussen verschillende subtoppers. Willem II ontvangt VVV-Venlo en moet thuis toch echt punten gaan sprokkelen als de club niet richting de degradatiezone wil vallen. VVV doet het daarentegen prima, maar zou de drie punten graag meenemen naar Venlo om in het linkerrijtje te komen.



Ook Groningen en Vitesse gaan een keiharde strijd aan. Vitesse, dat gedeeld eerste staat met Ajax, hoopt in het hoge noorden vanavond even los te komen als koploper. Groningen zal er echter alles aan doen om de drie punten thuis te houden. Dan komt de club immers op gelijke hoogte met Heerenveen.


Een greep uit de leukste uitzendingen in de Eredivisie van 21 november hieronder: 


13.05 uur op Ziggo Sport: Newcastle United – Chelsea, 15.35 uur op Ziggo Sport: Villarreal CF – Real Madrid, 18.15 uur op Ziggo Sport: Tottenham Hotspur – Manchester City, 20.35 uur op Ziggo Sport: Atlético Madrid – FC Barcelona


Wie liever het buitenlandse voetbal volgt op de zaterdag, maakt geen slechte keuze. In de Premier League en La Liga staan namelijk toffe titanenstrijden op de planning. Het begint allemaal vroeg in de middag met Newcastle United tegen Chelsea.



Waar de Engelse clubs voor een leuke start van de dag zorgen, zijn het Villarreal en Real Madrid die voor een waar spektakel moeten gaan zorgen. De thuisploeg staat tweede in de competitie en kan bij winst gewoon voorsprong behouden op De Koninklijke. De ploeg van Sergio Ramos zal alleen alles doen om die droom niet in vervulling te laten gaan.



Later op de avond staat Barcelona ook voor een zware taak. Het team van Ronald Koeman moet op bezoek in Madrid. Niet Real, maar Atlético Madrid is de tegenstander. De Madrileense club staat derde, terwijl de Catalaanse ploeg de achtste plek bekleed. Winst is nodig om direct naar de vijfde plek te stijgen.



Tussen die Spaanse toppers door schakelen we alleen nog wel even terug naar Engeland. Iets na zes uur wordt daar namelijk afgetrapt tussen Tottenham Hotspur en Manchester City. Laatstgenoemde heeft nog veel goed te maken als het op punten aankomt en moet dus flink gaan stunten in Tottenham. De thuisclub daarentegen kan vandaag de koppositie claimen en zal dus ook alles op alles zetten om de winst binnen te slepen.


Zondag 22 november



De laatste dag van het weekend is al weer begonnen. Aan de ene kant is het erg jammer, maar op de mooie wedstrijden die op de planning staan kunnen we niet boos blijven natuurlijk. In de Eredivisie gaat het er zondag immers hard aan toe!



Een greep uit de leukste uitzendingen in de Eredivisie van 22 november hieronder: 


12.15 uur op FOX Sports 2: Ajax – Heracles, 14.30 uur op FOX Sports 1: Fortuna Sittard – Feyenoord, 14.30 uur op FOX Sports 2: Sparta – ADO, 16.45 uur op FOX Sports 1: RKC – Heerenveen, 16.45 uur op FOX Sports 2: FC Twente – PSV, 20.00 uur op FOX Sports 1: AZ – FC Emmen


Waar zaterdag nog een rustige avond beleefde in de Eredivisie, gaan we goed zitten voor de zondagmiddag. Vroeg in de middag treedt Ajax in eigen huis aan tegen de ploeg uit Almelo: Heracles. Gezien het drukke programma van Ajax de komende weken zal het interessant zijn om te zien hoe het team van Erik ten Hag aftrapt tegen de Almeloërs. 



Later in de middag komt Ajax’ aartsrivaal Feyenoord in actie. De Rotterdamse club gaat op bezoek bij Fortuna Sittard. Het team van Dick Advocaat staat stabiel vierde en kan, mits er van Fortuna gewonnen wordt, misschien zelfs klimmen op de ranglijst. Wel is het daarvoor afhankelijk van PSV



De Eindhovenaren spelen deze dag immers tegen FC Twente, misschien wel de meest interessante wedstrijd van de dag. De teams schelen maar twee punten van elkaar en kunnen geen verspeelde punten veroorloven. Kan Twente zijn wonderbaarlijk goede reeks doorzetten in eigen huis? Je ziet het om 16.45 uur!







Een greep uit de leukste uitzendingen omtrent buitenlands voetbal van 22 november hieronder: 


17.00 uur op Ziggo Sport: Leeds United – Arsenal, 20.05 uur op Ziggo Sport Voetbal: Liverpool – Leicester City, 20.45 uur op Ziggo Sport: Napoli – AC Milan


In het buitenland maken we ons voor een twee toppers die in rap tempo elkaar opvolgen. Liverpool mag zich in eigen huis opmaken voor een strijd tegen Leicester City en hoopt weer op kop uit te komen. Nu moet de landskampioen van Engeland het doen met een derde plaats, maar bij winst wordt de huidige koploper gewoon van de troon gestoten.



Voor die wedstrijd aftrapt, staat eerst alleen nog wel een andere pot uit Engeland op de planning. Bij Leeds United en Arsenal gaat het balletje namelijk te rollen vanaf vijf uur. De winnaar van deze strijd klimt eindelijk uit het rechterrijtje, een prestatie waar beide teams op het moment blij mee mogen zijn.



De avond sluiten we af met een heerlijke topper uit Italië. AC Milan gaat op bezoek in Napoli om de gelijknamige club op het veld te bestrijden. De huidige koploper, AC Milan, kan bij winst haar afstand op Napoli uitbreiden tot zes punten. Omgekeerd kan Napoli bij winst op gelijke hoogte komen met het team van Zlatan Ibrahimovic. 

Ben jij blij dat de interlandperiode weer achter ons ligt?

  • Ik wel
  • Ik niet
12+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie