TRANSFERUURTJE: Titanenstrijd om Gravenberch, Berghuis weet van interesse

Foto: TRANSFERUURTJE: Titanenstrijd om Gravenberch, Berghuis weet van interesse

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

Ryan Gravenberch heeft de topclubs naar verluidt voor het uitkiezen. Na FC Barcelona en Juventus zou nu ook Manchester United interesse tonen in de middenvelder van Ajax. Dat weet The Mirror te melden. Het medium stelt dat ‘Engelse topclubs’ hem in de gaten houden na zijn optreden tegen Liverpool en dat United vooralsnog het meeste onder de indruk is. Van concrete interesse is vooralsnog geen sprake, maar het moge duidelijk zijn dat Gravenberch er goed op staat bij de Europese elite…

Steven Berghuis stond deze zomer op de nominatie om een fraaie transfer te maken. Op Deadline Day wendde AS Roma zich namelijk nog tot Feyenoord voor een transfer, zo bevestigt de linkspoot aan RTL. “Daar weet ik wel iets van. Ik sta nu nog hier, dat is uiteindelijk niet doorgegaan. Het was geen concrete interesse, maar er werd wel over gesproken. Uiteindelijk is daar niets uitgekomen. Het speelde al wat langer, in de vorige transferperiodes is daar ook wel eens over gesproken tussen de clubs en mijn zaakwaarnemers. Ik heb er niet over na hoeven denken, maar het klopte wel.”

FC Utrecht en Urby Emanuelson zijn akkoord over een nieuw, meerjarig contract. Dat weet De Telegraaf donderdag te melden. Zo is er dan eindelijk duidelijkheid over de situatie van de routinier. Emanuelson speelde de afgelopen periode zonder contract voor de Domstedelingen, maar beide partijen zijn er inmiddels uit over een nieuwe verbintenis. Daarbij wordt ook gekeken naar zijn toekomst na het voetbal.

[b]Buitenland:[/b]

Brighton & Hove Albion doet Tariq Lamptey een aanbieding om een nieuwe contract te tekenen. De Premier League-club hoopt zo geïnteresseerde clubs af te wimpelen. De 20-jarige verdediger kwam vorige winter over van Chelsea, waar hij voor de beloftes speelde. Tot dusver maakt hij veel indruk bij The Seagulls, wat de nodige belangstelling oplevert. Bayern München zou zijn verrichtingen in de gaten houden, terwijl ook Sevilla ook het vinkentouw zit. Wayne Rooney noemde Lamptey eerder al een perfecte speler voor Manchester United. Reden voor Brighton om snel zijn verbintenis op te waarderen. Zijn huidige contract loopt tot medio 2023.

Waar speelt Gravenberch volgend seizoen?

  • Ajax
  • Barcelona
  • Juventus
  • United
  • Anders…
240+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

20:02
1+
‘Santiago Giménez opent onderhandelingen’
19:46
58+
‘Ajax-hereniging voor Matthijs de Ligt’
19:34
42+
Van Hanegem niet rouwig om vertrek Slot: “Geen zorgen”
19:24
214+
‘Van Persie neemt Feyenoord-standpunt in’
19:12
32+
Steun Ajax en Feyenoord niet voldoende: Van den Herik haakt af
19:00
122+
‘Droomtransfer voor Kenneth Taylor’
18:48
132+
Van den Boomen: “Als Ajax mij niet had gebeld..”
18:33
189+
Verweij onthult welke trainer ‘op 1 staat op verlanglijst Ajax’
18:19
27+
Kramer ‘klein beetje blij’ met Ajax-goal: “Maar niet gejuicht”
18:02
57+
‘Weinig prijzen gepakt, Slot stapt op dieptepunt in’
17:47
201+
Carragher velt zijn oordeel over ‘Slot naar Liverpool’
17:34
1539+
Steven Bergwijn voor ‘mooi bedrag’ weg bij Ajax?
17:16
50+
Scheidsrechtersbaas Van Egmond stopt om gezondheidsredenen
17:00
196+
Ajax, haal Schreuder naar Amsterdam! | Raad van Aad #41
16:47
273+
‘Feyenoord krijgt kraakhelder Oosting-nieuws’
16:34
39+
Seuntjens bevestigt gesprekken: binnenlandse transfer lonkt
16:21
130+
‘Ontwerp nieuw thuisshirt Feyenoord uitgelekt’
16:04
71+
Go Ahead-speler hekelt: “Ik vind dat ons publiek arrogant wordt”
15:48
148+
Bosz looft PSV’er die 0 minuten speelde in Heerenveen: “Grote toekomst”
15:32
64+
Veerman wijst ploeggenoot waar hij ‘het meest van heeft genoten’ aan
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie