‘Dat is de laatste echt goede wedstrijd die Ajax heeft gespeeld’

Foto: ‘Dat is de laatste echt goede wedstrijd die Ajax heeft gespeeld’

De KNVB-bekerwedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax van woensdagavond is er eentje tussen twee ploegen die wat recht willen zetten. De Amsterdammers verloren op zondag immers van AZ, waar de Domstedelingen pijnlijk ten onder gingen tegen RKC Waalwijk…

Sean Klaiber was geschorst en kon dus niet meedoen tegen de nummer laatst van de Eredivisie. In De Telegraaf vertelt hij: “Op een gegeven moment zag je het gebeuren. Het zakte helemaal weg. Dan zit je jezelf op te vreten op de tribune. Het zit toch een beetje in de ploeg, dat we tegen de clubs uit het rechterrijtje denken dat het vanzelf komt. In de grote wedstrijden staan we er wel.” Toch acht hij zijn ploeg zeker niet kansloos in de beker: “Ajax is niet in allerbeste vorm en ze hebben wel wat tikken gehad. Maar ik ken de trainer en ik weet dat hij er alles aan gaat doen om de ploeg klaar te stomen voor deze belangrijke wedstrijd.”

Eerder dit seizoen werd Utrecht nog weggespeeld door Ajax (4-0 voor de Amsterdammers). Urby Emanuelson: “De dominantie die Ajax toen had, had ik lange tijd niet meer gezien. Ze waren die middag echt heel goed. Maar volgens mij is dat ook wel de laatste echt goede wedstrijd die ze hebben gespeeld. Nu krijg je een heel ander Ajax te zien, denk ik. Het is en blijft natuurlijk een goede ploeg, maar het gaat wel een beetje moeizaam nu.”

Beide ploegen kunnen wel een succesje gebruiken… “Ik denk dat het prettig is dat deze wedstrijd eraan komt. Voor beide kanten geldt, dat er wat recht te zetten valt.”

Wat denk jij?

  • Utrecht bereikt de finale
  • Ajax bereikt de finale
157+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie