‘Feyenoord-recordtransfer komt eraan’

Foto: ‘Feyenoord-recordtransfer komt eraan’

Volgens het Turkse Fanatik en het Portugese Record is een nieuwe Feyenoord-recordtransfer een stapje dichterbij gekomen. Het management van Orkun Kökcü zou namelijk om de tafel hebben gezeten met een afvaardiging van de Premier League-topclub Arsenal.

‘Kökcü in gesprek met Arsenal’

Het is niet voor het eerst dat de Londenaren geïnteresseerd zijn in een samenwerking met de international van Turkije, want die was een seizoen of twee geleden ook al in beeld bij The Gunners. Nu worden ze dus wéér aan de aanvoerder van Feyenoord gelinkt en het is al lang en breed geen geheim meer dat die een nieuwe stap wil zetten.

Volgens de bovengenoemde twee bronnen weet Arsenal dat het bieden wat de Rotterdammers betreft bij veertig miljoen euro begint. En dat zou betekenen dat het transferrecord van de kersverse landskampioen van de Eredivisie eraan gaat. Dat staat op dit moment immers nog op naam van Luis Sinisterra, die in de voorbije zomer voor 25 miljoen euro naar het Elland Road van Leeds United trok.

Feyenoord-captain wil transfereren

In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelde Kökcü onlangs: “Als ik na dit seizoen wel een stap kan maken, zou dat heel prettig zijn. Ik heb bij deze club alleen de Champions League niet meegemaakt, maar wie weet kan dat ergens anders ook.”

‘Wél een transfer’ dus, omdat hij vorig seizoen óók al aan het ‘grote werk’ rook: “Ik dacht vorig seizoen al dat ik weg zou zijn. Ik speelde toen al vier jaar bij Feyenoord, maar er kwam nog een jaar in Nederland bij. Daar baal je dan wel even van, maar je moet verder.” De tijd is nu toch echt rijp: “Toen ik mijn eerste contract hier tekende, sprak ik het al uit: ik wilde met Feyenoord kampioen worden. Ik wilde en kreeg nummer 10 en ik mocht als aanvoerder de schaal omhoogtillen. Het was allemaal zo speciaal.”

Moet hij Arsenal kiezen?

  • Ja, waarom niet?
  • Vind ik niet
7913+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie