Schrik voor Haller: spits moet opnieuw onder het mes

Foto: Schrik voor Haller: spits moet opnieuw onder het mes

Een flinke tegenvaller voor Sébastien Haller in zijn revalidatie tegen teelbalkanker. De spits van Borussia Dortmund moet opnieuw onder het mes, al blijft de Franse Ivoriaan strijdbaar.

Net na zijn transfer van Ajax naar Dortmund werd bij Haller in juli teelbalkanker geconstateerd. In plaats van zich te kunnen concentreren op zijn nieuwe club, moest de 28-jarige spits de knop omzetten en vechten tegen zijn ziekte. Op 21 juli onderging Haller de operatie, waarna een lange revalidatie volgde.

De voorbije maanden leek de aanvaller aan de beterende hand. Een ruime maand geleden zo hij nog hoopvol tegenover de UEFA. “Ik heb een tijdschema in mijn hoofd. Als ik het geluk heb niet geopereerd te hoeven worden, dan kan het zeer snel gaan.”

Strijd nog niet over

De hoop van Haller komt toch niet uit. Via zijn social media-kanalen laat hij weten opnieuw geopereerd te moeten worden. “We wisten dat het na de chemotherapie verschillende kanten op kon gaan. Ik wil op deze manier laten weten dat de strijd nog niet over is voor mij. Ik moet een operatie ondergaan om deze tumor, die mij van het voetbalveld houdt, voorgoed te verwijderen.”

“Ik wil jullie allemaal bedanken voor de steunbetuigingen en de kracht die jullie me geven in deze beproeving”, besluit Haller met een positieve noot.

17+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie