Ajacied Martínez: “Ik ben er kapot van”

Foto: Ajacied Martínez: “Ik ben er kapot van”

Lisandro Martínez heeft het nog altijd moeilijk met het overlijden van Diego Maradona. Alhoewel Martínez nooit de eer heeft gehad om Maradona in levende lijve te zien spelen, bekeek hij vroeger wel alle video’s van zijn landgenoot.

“Ik heb hem nooit zien spelen, maar ik heb alle video’s van hem gezien”, gaf de Ajax-speler te kennen tegenover de NOS. “Je krijgt het vanaf je geboorte mee. Via m’n ouders, de vrienden van mijn ouders. Het wordt je met de paplepel ingegoten. Dat maakt dat Diego onderdeel is van elke Argentijnse familie.”

Martínez heeft het nog steeds moeilijk met het nieuws. “Toen ik het bericht hoorde, en nog steeds… Ik ben er kapot van. We zijn een geliefde Argentijn kwijtgeraakt. Dit hadden we niet verwacht, hij heeft altijd gevochten. Jammer genoeg is hij niet meer bij ons, maar ik weet dat hij rust zal vinden. Hij zal altijd in ons hart blijven, dit resultaat is zeker ook voor hem”, doelde Martínez op de overwinning op FC Emmen.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie