‘PSV troeft twee clubs af in strijd om doelpuntenmachine’

Foto: ‘PSV troeft twee clubs af in strijd om doelpuntenmachine’

Vertrekt Sam Lammers naar het Italiaanse Atalanta Bergamo, dan moet Eran Zahavi van het Chinese Guangzhou R&F hem opvolgen bij PSV in het Philips Stadion. Dat bevestigt Voetbal International op de dinsdagmiddag.

Het blad schrijft namelijk: “PSV heeft Eran Zahavi op de radar voor de spitspositie. De 33-jarige aanvaller is in Eindhoven een kandidaat, als Sam Lammers deze transferwindow nog naar Atalanta Bergamo vertrekt. De interesse van de Italianen in Lammers is concreet en dus denkt PSV alvast na over een opvolger. Mogelijk wordt dat dus een oude bekende van Roger Schmidt. De Duitse trainer werkte in China samen met Zahavi. In dienst van Guangzhou R&F was de Israëlische spits sinds 2016 goed voor 103 doelpunten in 117 officiële wedstrijden.”

Bij Maccabi Tel Aviv in de Israëlische competitie scoorde Zahavi 122 keer in 157 duels, dus hij kan wel wat. Volgens VI staat technisch manager John de Jong in contact met de spits, maar is het nog geen zekerheidje dat hij ook daadwerkelijk naar de lichtstad van Nederland komt. Dat hangt, zoals gezegd, af van de eventuele transfer van Lammers.

UPDATE 15/9


PSV is niet de enige geïnteresseerde club voor Eran Zahavi: Fenerbahçe is al heel erg lang concreet voor hem op de markt, en ook Besiktas wil de Israëliër naar Turkije halen. Dat weten de Turkse media. PSV lijkt echter behoorlijk op voorsprong te liggen in de race om de 33-jarige goalgetter, die naar Eindhoven moet komen zodra Sam Lammers bij Atalanta heeft getekend.

Zahavi zou een topper zijn voor PSV

  • Eens
  • Oneens
411+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie