PSV ziet in één klap drie keepers vertrekken

Foto: PSV ziet in één klap drie keepers vertrekken

PSV heeft in één klap afscheid genomen van drie van zijn doelmannen. Youri Roulaux, Yanick van Osch en Mike van de Meulenhof hebben de club alle drie verlaten. Alle drie de talentvolle goalies zijn toe aan speelminuten en hopen elders een kans te krijgen. Bij PSV, waar ze de jeugdopleiding doorliepen, lukte dat niet in de hoofdmacht.

Roulaux mag dan wel 22 wedstrijden gespeeld hebben bij Jong PSV, dat is niet genoeg voor hem. “Een mooi aantal, maar ik wil het komend seizoen graag naar zestig brengen. Voor mij was het geen grote verrassing dat het bij PSV stopte. Als je kijkt naar de namen voor je, weet je dat je niet direct voor een definitieve plek in het eerste in aanmerking komt. Van onderaf stromen daarnaast weer jonge talenten door”, gaf hij te kennen bij het Eindhovens Dagblad



Ook Van Osch staat voor een nieuw avontuur. Hij tekende al bij Fortuna Sittard. “n de opleiding heeft PSV me altijd perfect begeleid. Door blessures heb ik helaas niet het aantal wedstrijden kunnen halen dat ik voor ogen had. Een paar jaar geleden was ik met Justin Bijlow en Maarten Paes een van de keepers voor de toekomst. Ik ga er alles aan doen om net als zij ook een volgende stap te zetten.”



Ondertussen aast ook Van den Meulenhof op speelminuten. “Een volle competitie afwerken, dat is wat ik graag wil. Elke week spelen, in plaats van veel stuivertje wisselen en maar vijftien wedstrijden per seizoen pakken. De afgelopen jaren keepte bij Jong PSV regelmatig iemand anders en ook de bezetting in de verdediging wisselde vaak. Bij andere clubs ontstaan meer vaste patronen en ik denk zelf bij meer wedstrijdritme baat te hebben.”

Verstandige keuze van PSV om te stoppen met dit drietal?

  • Ja
  • Nee
1184+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie