Watford verlengt met Janmaat ondanks aanhoudend blessureleed

Foto: Watford verlengt met Janmaat ondanks aanhoudend blessureleed

Daryl Janmaat heeft zijn contract bij Watford verlengd tot medio 2022. Ondanks dat de Nederlandse vleugelverdediger al lang kampt met blessureleed is de Premier League-club tevreden over de samenwerking.

Het lokale Watford Observer meldt de verlenging van de verbintenis, die komende zomer zou aflopen. De 30-jarige Janmaat heeft echter sinds november niet meer gespeeld. Toen raakte hij geblesseerd aan zijn knie, vandaag keerde de rechtsback, die 34 keer uitkwam voor Oranje, terug op het trainingsveld. De blessuregevoelige Janmaat miste in de voorgaande seizoen ook al regelmatig wedstrijden van The Hornets door blessureleed.

“We hebben gepraat over contractverlenging en ik heb besloten om mijn handtekening onder een nieuwe deal te zetten. Dat is fijn en ik ben er blij mee”, zei Janmaat tegen de Watford Observer. Je wil belangrijk zijn en het team helpen, maar dat kon ik helaas niet. Ik moest me focussen op mijn eigen herstel en ervoor zorgen door ik weer fit wordt. Dat heb ik gedaan en natuurlijk wil je de ploeg zien winnen en de punten pakken die we nodig hebben. We hebben nog elf finales te gaan en ik ben blij dat ik het team weer kan helpen in het laatste gedeelte van het seizoen.”

De oud-speler van Feyenoord, SC Heerenveen en ADO Den Haag staat momenteel onder de degradatiestreep met Watford, op de 19e plaats. Het gat met de veilige 17e plek is echter slechts één punt.

Goede beslissing om daar te blijven?

  • Ja, prima club voor hem
  • Had hem liever ergens anders gezien
44+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie