“Recht voor z’n raap, geen dubbele agenda’s, geen belangen”

Foto: “Recht voor z’n raap, geen dubbele agenda’s, geen belangen”

Steven Berghuis heeft net als zijn teamgenoten de 0-1 overwinning op sc Heerenveen opgedragen aan de overleden materiaalman Carlo de Leeuw. De Feyenoord-aanvoerder had naar eigen zeggen ‘een heel goede band’ met De Leeuw.

“Allebei creatieve linkspoten, allebei heel eigenwijs. Het klikte eigenlijk vanaf dag één”, vertelt de emotionele Berghuis aan FOX Sports. “Carlo is een echte. Hij draait er niet omheen, is recht voor z’n raap, geen dubbele agenda’s, geen belangen. We zijn een groot mens te vroeg verloren helaas.”

Dick Advocaat was vooraf te geëmotioneerd om de Feyenoorders zijn boodschap over te brengen, maar stelt Berghuis: “De boodschap was duidelijk, ja. Meestal zijn weinig woorden al genoeg, dat komt meer aan. Leroy deed het voor de wedstrijd, omdat Leroy hem het langst kent. Er was één boodschap: verliezen is geen optie.”

Berghuis genoot na afloop van de meegereisde Feyenoord-fans, die het eerbetoon compleet maakten. “Dan ben je gewoon trots op die connectie, op Feyenoord. Dit is Feyenoord. De club die er in dit soort moment voor elkaar is. Hoeveel man er ook weer zat is uniek. Niet alleen in het uitvak, ernaast ook. Dit zijn momenten om een trotse Feyenoorder te zijn.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie