UPDATE: Faber neemt nóg een PSV-talent mee op trainingskamp

Foto: UPDATE: Faber neemt nóg een PSV-talent mee op trainingskamp

De selectie van PSV vertrekt binnenkort op trainingskamp naar Qatar en de verwachting is dat oefenmeester Ernest Faber een paar talenten mee gaat nemen, mede ook omdat Toni Lato inmiddels vertrokken is bij de Eindhovenaren.

Het Eindhovens Dagblad onthult vandaag: “Naast aanvaller Noni Madueke staan ook de jonge verdedigers Tijn Daverveld en Justin de Haas op de nominatie om deze winterstop aan te sluiten bij PSV 1. Nu linksback Toni Lato bij PSV is vertrokken, komt er tijdens het trainingskamp in principe een plekje vrij voor Justin de Haas (19). De Jong PSV’er kan aansluiten bij het eerste elftal en datzelfde geldt voor Tijn Daverveld.”

De krant vervolgt: “De 19-jarige verdediger uit Wilbertoord zat in de laatste wedstrijd voor de winterstop voor het eerst bij de selectie van PSV, maar maakte in het duel met PEC nog geen minuten. Daverveld speelt al een jaar bij Jong PSV en met zijn selectie laat Faber alvast zien oog te willen houden voor de jeugdopleiding. De Haas ging ook afgelopen zomer al mee naar Verbier en werd daarna aanvoerder van Jong PSV, maar was er door een blessure meerdere maanden uit.”

UPDATE 03/01:

Ook de Amerikaans-Mexicaanse middenvelder Richard Ledezma gaat mee naar Qatar. Dat weet PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. “Een opvallende speler van Jong PSV, die in balbezit soms mooie dingen laat zien en een tempo hoger best aan lijkt te kunnen. Benieuwd of hij kan verrassen”, aldus Elfrink.

Goed bezig?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
204+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie