'Huntelaar verbaast en tekent bij deze club'

'Huntelaar verbaast en tekent bij deze club'
19 Mei 2017 10:12
© ProShots

Aanvaller Klaas-Jan Huntelaar beschikt over een aflopend contract bij zijn Duitse werkgever Schalke 04 en is met ingang van de aankomende zomer transfervrij. De algemene verwachting was dat hij bij zijn oude liefde Ajax zou tekenen, maar de Russische media weten op vrijdagmorgen iets heel anders te vertellen.

In Rusland denkt men namelijk dat Huntelaar met ingang van het aankomende seizoen voor Lokomotiv Moskou speelt. In de Russische hoofdstad zou de Nederlander natuurlijk vele malen meer kunnen verdienen dan bij Ajax, maar het zou wel opvallend zijn als de spits daadwerkelijk voor Rusland kiest. Hij heeft immers een paar keer aangegeven dat hij graag in, of dan in ieder geval in de nabijheid van, Nederland wil blijven wonen.

Vooralsnog gaat het overigens om geruchten en dus dienen we duidelijk een slag om de arm te houden. In de voorbije maanden flirtten Ajax en Huntelaar opvallend met elkaar, maar in Amsterdam zien ze Kasper Dolberg wel als hun eerste spits.
Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • BHJ -4242 19 May 2017 om 12:44 Rang: Utopisch
    Huntelaar inschattende, zal dit niet gebeuren. Ik zeg niet dat hij naar Ajax komt, of dat Ajax een bod zou moeten neerleggen bij hem, maar naar Rusland voor het geld, nee dat zie ik Klaas niet doen