Werder Bremen vangt bot bij Bayern: “Ze zijn niet bereid om hem te laten gaan”

Soccernews

Diego Contento blijft voorlopig waar hij zit. De 23-jarige linksback komt bij Bayern München amper aan de bak, maar diens werkgever weigert medewerking te verlenen aan een transfer. Daardoor is Werder Bremen, dat hem wilde overnemen, afgehaakt.

Contento is een speler uit de eigen kweek van Bayern en maakte drie jaar geleden zijn debuut in de hoofdmacht. Door de aanwezigheid van onder andere David Alaba komt de linksback de laatste seizoenen niet veel aan spelen toe. Werder Bremen heeft desondanks niet kunnen profiteren van de situatie van de Dutise ex-jeugdinternational met Italiaanse roots, die nog tot medio 2016 vastligt in Beieren.

“We hebben een duidelijk signaal gekregen van Bayern München, dat ze niet klaar staan om hem te laten gaan”, zei algemeen directeur Thomas Eichin van Werder Bremen in de Duitse krant [i]Kreiszeitung Syke[/i]. “Daarom hebben we al onze biedingen ingetrokken. Niets is zeker in de voetbalwereld, maar op dit moment zal een transfer niet plaatsvinden.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie